A ECOINOXcomptem amb més de 5 anys d’experiència en el sector del subministrament i la instal-lació de gespa artificial i el subministrament i el muntatge de tanques metàl-liques i sistemes d’ocultació.

L’experiència acumulada al llarg d’aquests anys, afegida a la innovació que els nous membres aporten, la converteixen en una empresa dinàmica, flexible, amb esperit emprenedor i amb una clara vocació de servei al client.

Disposem d’unes àmplies instal-lacions que ens permeten oferir una gran varietat d’estocs de productes al vostre servei.

A més a més de la distribució i el muntatge, una part de la nostra empresa la dediquem al disseny i fabricació de productes propis que s’ajusten a cadascuna de les necessitats dels nostres clients.

Ecoinox Tancaments i Gespa ArtificialGespa Artificial i Tancaments Ecoinox

Ecoinox empresa

Ens adrecem a tot tipus de clients, des de particulars, treballadors autònoms, centres de jardineria i mitjanes empreses fins a l’obra pública.

Certificats de garantia i respecte al medi ambient.

A ECOINOX vetllem per la qualitat del producte que oferim tant en el seu procés de fabricació com en el de distribució i posterior instal·lació, complint escrupolosament totes les normatives referents a qualitat i medi ambient i posem a la vostra disposició els certificats de garantia de tots els nostres productes.

Ecoinox uniformesEcoinox, instal-lació de gespa artificialTancaments d'alumini