A més a més de la gespa artifical, ECOINOX presenta un extensa gamma d'altres productes de gran rendiment que permetran als usuaris gaudir de superfícies de gran qualitat.

Estem parlant dels entarimats, els paviments de cautxú i els paviments impresos.

Aquest productes són ideals per a qualsevol espai exterior i interior i, el millor, permeten a qui els utilitza gaudir del seu jardí, terrassa, zona de joc, etc. sense preocupar-se per invertit temps ni diners en el seu manteniment.Entarimats Ecoinox

ENTARIMATS

  Entarimats EcoinoxECOINOX  ofereix tot tipus d’entarimats.
La gamma de materials és molt àmplia però, sens dubte, n’hi ha tres que destaquen per sobre dels altres: la tarima d’IPE, la tarima composta i la tarima 100% sintètica.

L’IPE és una fusta tropical molt sòlida i 100% natural. Per les seves característiques, és la és instal-lada a la Costa Brava.

  La composta i la 100% sintètica, ens permeten tenir una tarima sense cap tipus de manteniment.

La primera és una combinació de 50% fusta natural i 50% resines, tot i així, té un aspecte idèntic al de la fusta natural. La segona, 100% sintètica, ens garanteix una tarima el màxim de pràctica ja que no pateix molt les dilatacions, no li afecta l’aigua ni es taca.

 

Entarimats piscines Ecoinox

PAVIMENTS DE CAUTXÚ

 Són paviments ideals per a parcs infantils i zones esportives.

Es fabrica amb derivats reciclats i materials d’alta qualitat. Per aquest motiu, és un producte ecològic, 100% reciclable.

Podem trobar diferents formats de paviments, tot i que, els més habituals són les llosetes i el paviment continu in situ.

Les llosetes s’utilitzen, normalment, per a parcs infantils ja que ens proporcionen un terra de seguretat ideal per evitar accidents amb els més petits. La seva gamma de colors és molt àmplia i, depenent del nivell de seguretat que ens proporcionen seran d’un gruix o un altre.
El paviment continu in situ, tot i que s’utilitza per a seguretat, també s’instal-la com a paviment esportiu. La seva versalitat ens permet combinar tot tipus de formes i colors diferents en una mateixa instal-lació. És un producte ideal per fer pistes que no tenen manteniment ja sigui de tenis, de futbol, multi-esport, etc

PAVIMENT IMPRÈS

 Es tracta d’una nova tècnica decorativa que ens proporciona una solució de baix cost, molt resistent i sense cap tipus de manteniment.
Es tracta d’imprimir, mitjançant una sèrie de motlles, sobre la superfície formigó característiques d’altres materials: pissarra, llamborda, llosetes, ceràmiques, pedra, fusta, etc., per tal d’imitar-los.
Els especialistes del món de la construcció: arquitectes, enginyers i altres professionals, tenen, doncs, a les seves mans, la possibilitat d'incorporar, mitjançant l'ús de les noves tècniques d'acoloriment i estampació de superfícies de formigó fresc; un nou concepte en paisatges urbans, ja siguin rústics o moderns, urbanitzacions, passeigs, parcs, places, zones per a vianants, etc